Dupa cum bine stiti, mReady anuntase trei proiecte si voi ati vazut doar doua stiri… Cum a fost asa ceva posibil? Raspunsul este foarte simplu: astazi veti vedea ultimul, insa in nici un caz cel din urma, proiect.

Q: Numele?
A: The 5th element.
Q: Ce face?
A: Te face mai bun.

Daca pare simplu, aflati ca nu este deloc. Este printre primele aplicatii despre care am auzit/am vorbit in ultimul timp care chiar au ceva in spate. Intreaga aplicatie este sustinuta de un principiu, dupa care eu, personal, m-am ghidat foarte mult timp cand eram mic. Tin minte ca mi se spunea in fiecare zi: “Munceste ca astazi sa fii mai bun ca ieri, si maine sa fii mai bun ca astazi!”

Ideea de la care a plecat echipa a fost urmatoarea: Fiecare om isi doreste sa fie mai bun! Pe deoparte este de datoria fiecaruia sa se autodepaseasca, pe de alta parte, cea mai mare recompensa a muncii este chiar acest lucru: te transforma intr-un om mai bun, te dezvolta!

Aveti un mic trailer mai jos menit sa va faceti o idee despre viitoarea noastra aplicatie. Mica istorioara a filmuletului este urmatoarea:

Vizionare placuta si va tinem la curent cu toate detaliile! Pana atunci, fiti pregatiti sa deveniti mai buni!

Subscribe to our newsletter to get the latest news right in your inbox.

We use cookies to improve your experience on our website.
Privacy Policy
Got it!